When in Krusevo 2019

  1. When in Krusevo 2019
When in Krusevo 2019 јуниЈун 21 2019 - јуниЈун 23 2019 Europe/LjubljanaKrusevo

Krusevo

Outdoor фестивал “When in Krusevo” 2019, трето издание:
Повелете во Крушево, на Крушевско Езеро! Да се рекреираме, спортуваме и да се забавуваме во најаутдор градот во Македонија!
When in Krusevo, оваа година започнува на 21-ви јуни, а ќе трае до 23-ти јуни. Вклучува тури во планински велосипедизам, планинарење, како и повластени цени за тандем параглајдинг, кајакарење и многу други активности! Line-up за забавниот дел дополнително ќе биде објавен.

Import to Google Calendar

Location

Krusevo

Directions

Could not find route!

Location Details

Krusevo

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org