Yacht Festival summer mode ON

  1. Yacht Festival summer mode ON
Yacht Festival summer mode ON јуниЈун 10 2023 00:00 - јуниЈун 17 2023 23:55 Europe/Ljubljana

ЕДРЕЊЕ НИЗ ЕГЕЈСКО МОРЕ:
• ПОСЕТА НА 5-6 ОСТРОВИ И 10НА ОД НАЈУБАВИТЕ
ПЛАЖИ ДОСТАПНИ САМО СО ПЛОВЕН ОБЈЕКТ
• СЕКОЈДНЕВНА ФЕСТИВАЛ ПРОГРАМА КОЈА ВКЛУЧУВА DJ
PARTY, LIVE ACOUSTIC, WINE TASTING, STAND UP COMEDY,
YOGA & WELLNESS, COCKTAIL NIGHT
• ДЕЛ ОД ГРУПА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ
ИСТОМИСЛЕНИЦИ И ДА СЕ ЧУВСТВУВАТЕ ДЕКА СТЕ ДЕЛ ОД
MEMBERS CLUB EXPERIENCE.
• YACHT FESTIVAL ГО ОВОЗМУЖУВА СЕТОА ОВА ОД
10ТИ ДО 17ТИ ЈУНИ ВО ГРЦИЈА НА ОСТРОВИТЕ СПОРАДЕС!

МЕСТА КОИ ЌЕ СЕ ПОСЕТАТ:

СКИЈАТОС • СКОПЕЛОС • АЛОНИСОС • ТРИКЕРИ • ЦУГРИА • ВОЛОС

ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА:

• 7 ДЕНА НА ЈАХТА • СКИПЕР • ЗАВРШНО ЧИСТЕЊЕ • БЕНЗИН + ПАРКИНГ • ПОСЕТА НА СИТЕ МЕСТА ОД
ПРОГРАМАТА • ФЕСТИВАЛ ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕ ИНФО ОВДЕ:

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org