FIS го објави календарот ги нема севрноамериканските трки

Вести

Претходен написи
Во Австрија забрана за après ski забави Швајцарија без публика на легендарните ски патеки!
Следен напис
Кого избра ФИС за организатор на светското првенство во нордиско и алпско скијање