Француската луксузна куќа Louis Vuitton лансираше сопствен сноуборд

Вести

Француската луксузна модна куќа Louis Vuitton лансираше сопствен сноуборд. Произведени се само 100 парчиња од нивниот мермерен сноуборд, чија малопродажна цена изнесува 8.000 американски долари (таман за кршење по македонските центри).

Дизајнот е на поранешниот уметнички директор на Луј Витон.

Претходен написи
“Snowboarding Open Day” Скопје
Следен напис
Новогодишен Базар Попова Шапка