Freeride World Tour распоред на часови 2020

Вести

Пред десетина дена беше објавен календарот за најекстремното скијачко натпреварување, Freeride World Tour 2022.

Новина во календарот е шпанската дестинација Baqueira Beret

Previous Post
Француската влада даде гаранци дека ски центрите ќе работат
Next Post
Петмина алпинисти загинаа на Елбрус