Ретро фотографија многу легенди на едно место

Вести

Како изгледал аутфитот на ски елитата во алпското скијање далечните седумдесети, Ingemark Stenmark, Franz Klammer, Piero Gros, Gustavo Thoeni на трка од светскиот куп во алпско скијање, Wengen, Lauberhornrennen.

Previous Post
Јахорина продолжува да се развива со нови инвестициски проекти
Next Post
Каков протокол треба да применуваат хотелите и рестораните