Јана Атанасовска дојде до своите најдобри FIS бодови

Вести

Јана Атанасовска на 15.03.2024 учествуваше на FIS трка во Weinebene, Австрија во дисциплината слалом и го освои второто место и дојде до своите најдобри FIS бодови 37,29. Со освојувањето на овие бодови таа уште еднаш потврди дека во својата втора година FIS e најдобар скијач во историјата на Македонија, како во женска така и во машка категорија.

Претходен написи
Македонија на подиум од Freeride World tour qualifier натпреварите
Следен напис
Титов Врв – скијање високи линии #skimacedoniaONtour