Титов Врв – скијање високи линии #skimacedoniaONtour

Вести

Топлата зима, ниското ниво на снежни врнежи почесто ја креваат границата на скијање на линии 2000+
Шара е планина која и во вакви релативно “оскудни” услови секогаш нуди линии особено над 2000-2200м каде снегот постојано напластува од ноември. Тито Врв 2748м и другите високи соседи го создаваат тој микро амбиент и пружаат андреналин за скијачите кои бараат многу повеќе од обичен ден околу лифтови во рамките на ски центар. Карактерот на ваквите тури бара напредно ниво на скијање, соодветна планинарска опрема и логистика. #skimacedoniaONtour

.

Претходен написи
Јана Атанасовска дојде до своите најдобри FIS бодови
Следен напис
Cornelia Huetter со првиот кристален глобус на Светскиот Куп во спуст со домашнa победа во Saalbach