Каде би сакале метео станица на Пелистер придонесете за мала анкета

Вести

Почитувани скијачи, планинари, велосипедисти, берачи на капини и печурки, ловџии и сите вие кои уживате на ПелистерО. Имаме планирана метеоролошка станица која треба да ја поставиме на Пелистер. Заради тоа што се работи за заеднички интерес, молиме да придонесете со ваш глас и консултација, од каде би сакале повеќе да добивате т.е гледате информации за тековна временска состојба. Локација 1 е ски центар Копанки на 1450 м или локација 2 ски центар Нижеполе на 1380м. Гласањето е на facebook, едноставно кликате лајк за Копанки или срце за Нижеполе, за полесно да се преброиме. Благодариме!

Претходен написи
Alexis Pinturault по неизвесна сезона и справување со вирусот се спрема на снежните патеки
Следен напис
Копаоник никад не спава, добива нова патека a забрзано се гради и гондолата