Крушево со скијање започнува недела 17.12

Вести

Пеесетина см снег, тековно -4°С е моменталниот амбиент на Станин на 1400 м над Крушево. Утре почнуваат да работат ски лифтовите.

Дополнително на терените на располагање имате активни ресторани и барови како и објекти за изнајмување на ски опрема.

Во градот веќе владее новогодишен амбиент, снегот само ја надополнува атмосферата.

Претходен написи
Tignes & Val d’Isere глечерот Grand Motte
Следен напис
Снежен утрински амбиент како е низ Македонија