Mavrovo Thrones

Вести

Кои се новите крал и кралица на планината? 👑
Кој ќе ги освои врвовите и ќе го преземе тронот?
⛷ Подгответе се за епска авантура! ⛷

Оваа година за Кралот и Кралицата, ски центарот на Ресорт Маврово обезбедува:
🏆 Парична награда од 500 ЕУР и
За придружниците обезбедува:
🏆Сезонска СКИ карта за сезона 2024/2025

Правилата за учество се следни:
• секој учесник мора да биде полнолетен и да носи кацига и соодветна опрема,
• строго е забрането користење на моторни или механички превозни средства.

Партиципацијата изнесува 500 денари.
Пријави се со испраќање на меил на events@resortmavrovo.com (со наведен датум на раѓање и број за контакт) до 16.02.2024 и на самиот ден пред почеток на трката пред СКИ школа.
Плаќањето на котизацијата за учество на Mavrovo Thrones може да го направите онлајн на https://skipass.resortmavrovo.com/ со бирање на полето означено за СКИ карта Маврово Тронс 2024, а за оние кои ќе се пријават на денот пред трката, плаќањето на котизација ќе можат да го направат на лице место.
Секој учесник кој ќе уплати котизација онлајн добива СКИ карта, а преостанатите на денот на пријавувањето

Претходен написи
Мавровски викенд амбиент
Следен напис
Кој е поупорен во Маврово?!