Кој е поупорен во Маврово?!

Вести

Ова ли е тоа што го викаат Ел Нињо?!

Високи температури, топли ветрови, врнежи нема, снег воопшто. Зимскиот туризам особено се што директно е поврзано со снегот оперира на бандаж, ако може да се каже и на минимум. Интересно можеби и единствено во Европа, ски центарот Маврово стои упорно наспроти природата, особено што деновиве не ни знаеш кој е поупорен, дали гостите кои сакаат да научат скијање или ски центарот кој им нуди жичара и скијање на какви такви услови.

п.с фала богу , набрзо се враќа снегот!

Претходен написи
Mavrovo Thrones
Следен напис
СООПШТЕНИЕ ОД Ресорт Маврово 10.02.2024