Ноќно скијање Стрежево

Вести

Ножно скијање на Нижеполе, лифтовите работат 19 до 22 часот.

Активен е и ресторанот за топли пијалоци и храна

Дневна карта 400 денари за возрасни, 200 денари за деца, ноќно скијање 300 денари за сите скијачи.

Недела од 12 часот денска забава со бенд во живо, Ние(запирка)Другарите

Претходен написи
Попова Шапка ноќно скијање 10-11 февруари
Следен напис
Викенд планинска прогноза 11-12 февруари