Попова Шапка ноќно скијање 10-11 февруари

Вести

Ноќно скијање вечерва петок 10 февруари и утре, сабота 11 февруари. Почеток од 19 до 22 часот.

Цената на ски картата за ноќно скијање изнесува 900 денари.

Претходен написи
Reel Rock 17 започнува во кината на 4 март
Следен напис
Ноќно скијање Стрежево