Од вчерашниот состанок со изгрејсонцето над Галичица

Вести

Не е тешко да си пишман, покрај три милиони обврски и замор, посебно кога треба да станеш во 3 наутро за да бркаш изгрејсонца по планиниве. Но таа бариера постои тенко во нашата глава, па лесно ја совладуваме и одиме горе. Таму кога ќе застанеш на 2000 метри, веќе размислуваш за 3 часот наутро и за следна тура. Следи не!

Претходен написи
Се качувате на едрилица и животот веднаш добива смисла
Следен напис
Документарно видео Breathtaking: K2