Се качувате на едрилица и животот веднаш добива смисла

Вести

Иако основа на нашите активности се скијањето, планинарењето и планински велосипедизам, добро e да се направи промена која навистина освежува. Охридскиот регион нуди широк спектар на аутдор активности, многу планини, точак па и скијање до почетокот на мај. Но една не така честа, а исклучително интересна активност е едрењето по езерските ширини на Охридско. Во друштво на едриличарите Ердал Лушо и Марта Пејоска, се качувате на едрилица и животот веднаш добива смисла. 🙂

Следете ja skimacedonia за ексклузивни патувачки стории. Eдриличарите се на sailing_regatta 

Претходен написи
Каков протокол треба да применуваат хотелите и рестораните
Следен напис
Од вчерашниот состанок со изгрејсонцето над Галичица