Почнува автобуски превоз на патници

Вести

Транспортната компанија „Македонија сообраќај“ од денес, први јуни, почнува со редовно одржување на линијата Охрид-Скопје и обратно, со попатните станици. Поаѓањето од Охрид е во 07:15 часот, а враќањето од Скопје во 16 часот. Линијата Скопје – Кичево – Охрид е со поаѓање во 09:00 часот од Скопје и Охрид – Кичево – Скопје со поаѓање во 18:00 часот, информираат од Македонија Сообраќај АД.

 

Претходен написи
Сервисирање на ски опремата и неколку совети
Следен напис
Поволен ски пристап Визер со нова авиолинија Скопје – Салцбург