Попова Шапка во новата ски сезона влегува со ново лого

Вести

Во контекст на најавените промени и инвестиции што доаѓаат од годинава, ски центарот Попова Шапка сезоната 2023, ја започнува со ново лого.

Претходен написи
Попова Шапка и Маврово отвараат утре 22 јануари
Следен напис
Туристите „заглавија“ на Попова Шапка