Попова Шапка сезонски ски карти рана претпродажба

Вести

Имајќи ги во предвид нестабилните цени на електричната енергија, сезонска ски карта е вистинска ивестиција, што порано тоа подобро!

Од денес до 15.11.2022 имате моќност да набавите сезонски ски карти за Попова Шапка во рана претпродажба по најниски можни цени во целиот регион.

✅ Детски сезонски ски – билет (од 06 до 14 години) – 8.000 ден.

✅ Сезонски ски- билет за возрасни од 15 до 24 години – 10.000 ден.

✅Сезонски ски – билет за возрасни од 25 до 62 години – 13.000 ден.

✅ Сезонски ски – билет за сениори над 63 години – 9.000 ден.

✅ Сезонски ски – билет за интруктори – 10.000 ден.

За корисниците кои имаат сезонски ски – билет од минатата година, потребно е ски – билетот со доказ за извршена уплата (уплатница) да го достават до Дирекцијата на Подружница “Попова Шапка” во Тетово (долна станица на Гондола – Жичара).

📞 Број за контакт: 044/ 330 464 071/ 393 104

❗️За НОВИТЕ сезонски ски – билети потребно е следниве податоци да ги доставите на вибер бројот

📞 075 210 215:

– име и презиме

– датум на раѓање;

– фотографија;

– доказ за извршена уплата

Претходен написи
На планината Даутица поставени саморефлектирачки патокази
Следен напис
Сезонска карта Маврово