Сезонска карта Маврово

Вести

За прв пат сезонска ски карта + членство во Клубот Пријатели на Маврово!

Детска карта, 6-13 години возраст – Super Early Bird + цена 9000 денари, редовна цена – 14.000 денари

Млади карта, 14-23 години возраст Super Early Bird + цена 11.000 денари, редовна цена – 17.500 денари

Возрасни карта, 24-70 години возраст Super Early Bird + цена 14.500 денари,редовна цена – 21.000 денари

Картите може да ги купите по електронски пат на www.skipass.skimavrovo.com до 11 ноември 2022

За повеќе информации

072 86 88 80 или earlybird@resortmavrovo.com

Со купување на сезонска ски карта, станувате член на Клуб Пријатели на Маврово и добивате попуст од 10% кај нашите пријатели во Маврово и Скопје за времетраење на ски сезона 2022/2023 година. За локациите и попустите информации наскоро.

Претходен написи
Попова Шапка сезонски ски карти рана претпродажба
Следен напис
Сезонска карта Копанки Пелистер