Преднарачка Fischer турно фрирајд модели

Опрема и Совети

Следниве две недели се прави нарaчка на специјализирана ски опрема од Fischer. Можно е да се направи преднарачка на скии, везови, кожи и туринг кондури. Секој заинтересиран нека пријави нарачка и повеќе детали на телефон 078 309 807, Христијан.

Фрирајд ориентирани модели, туринг скии наменети за скијање надвор од стаза, класични фрирајд скии, повеќе скијање помалку качување. Добри и за на ски патеки.

Турно ориентирани модели, лесна опрема намената повеќе за ски планинарство, долги односно повеќечасовни искачувања.

Претходен написи
ВИСТИНАТА зошто скијачките центри во САД станаа толку скапи
Следен напис
Мавровски викенд амбиент