Презентација скијање Франција 2024

Вести

Public Room, 6 септември во 19:00 часот!

Повелете на дружба и споделување на скијачки информации за новата ски сезона 2024.

Селектирани водечките дестинации во Франција каде НехарТравел е оператор со децении наназад. Како посветени љубители на скијањето, ви гарантираме километарски ски патеки, импресивни и масивни врвови, најмодерни технологии во ски индустријата, скијање кое нема свој опонент за споредба. Квалитетна логистика и водичи за било каква асистенција постојано околу вас.

Периодот што следи ќе споделиме дополнителни информации за сите ски настани дома и во странство, следете не на #skimacedonia и #nehartravel

Претходен написи
Школување на деца спортисти
Следен напис
Како не трансформира планинарењето