Сезонска карта Копанки Пелистер

Вести

За сите оние кои гравитираат и се редовни посетители на ски центарот Копанки и хотелот Молика, од денес до 15.11.2022 година имате можност да набавите сезонска ски карта и да уживате во скијањето и зимските спортови на Пелистер, Ски Центар – Копанки.

✅Детски сезонски ски – билет (од 6 до 14 години) – 3.600,00 денари

✅Сезонски ски – билет за возрасни (14+) – 5.000,00 денари

Контакт тел. 075/495-725; 047/229-406

e-mail: hmolika@t-home.mk

Претходен написи
Сезонска карта Маврово
Следен напис
Во Хрватска падна снег