Хотел Шумски Фенери

Еден од ретките best-buy хотели, каде добивате високо удобство од сите аспекти. Mал семеен хотел во подножјето на Националниот парк Пелистер.  17 удобнo уредени и ексклузивни соби, сателитска ТВ, мини бар, бања со фен, централно греење и клима-уред.

Атмосферата на семејството може да се почувствува во секој агол и се прави се што може за гостите да се среќни далеку од дома. Посебен допир од утро кога се служи домашен појадок, планински мед, домашен мармалад од шумски овошја и омлет, до вечерата кога ќе уживате на летна тераса и градина или до каминот во зима. Ресторанот нуди навистина топол и пријатен амбиент, извонредно гостопримство, одлична храна и избор на пијалоци, кои даваат задоволство што трае.