Скијање, состојба со снег ски центри

Вести

Низ Македонија не работи нути еден ски лифт, нема скијање на ниту една стаза. Снег има но недоволно за минимум ниво на скијање. Не очекува мешан период без големи снежни врнежи. Температурите ќе се движат околу 0°, амбиент не доволен за ефикасна работа на системот за снег во Маврово.

Попова Шапка 09.12.2023

Бистра терени, Маврово 09.12.2023

Маврово ски база, стаза двосед и едносед

Пониква, Осогово 09.12.2023

Претходен написи
Last Call Божиќ и скијање Chamonix Mont Blanc
Следен напис
Сензационалната Shiffrin го освои St Moritz