Слаб снег низ ски регионите

Вести

Облачно со засилен северен ветер најизразен на поголемите височини. Во западните делови и на север на планините појава на слаб снег. Следните денови претежно сончево и студено време. Планинските патеки, влажни со појава на лед, движете внимателно.

Следете амбиент во живо

#skimacedonia.mk PopovaSapka 1722 m.a.s.l

-4.7°C
HIGH: -3.4°Cat 06:13
LOW: -5.9°Cat 03:25
Wind:
0.4 km/hE
High gust 15.8 km/h @ 08:51
#skimacedonia.mk Bistra, Mavrovo 1720 m.a.s.l
-4.6°C
HIGH: -2.9°Cat 00:10
LOW: -4.6°Cat 10:40
Wind:
5.2 km/h NNE
High gust 26.0 km/h @ 01:50
#skimacedonia.mk Ponikva,Osogovo 1630 m.a.s.l
-2.4°C
HIGH: -1.6°Cat 09:02
LOW: -4.2°Cat 04:10
Wind:
3.7 km/h SW
High gust 22.9 km/h @ 08:53
#skimacedonia.mk Krusevo-Stanic 1349m
-0.3°C
HIGH: -0.2°Cat 10:54
LOW: -1.2°Cat 00:00
Wind:
2.9 km/h NE
High gust 7.1 km/h @ 10:37
Претходен написи
Со првиот минус Копаоник почна да се спрема
Следен напис
Туристички старт-ап за патувања без летови