Со првиот минус Копаоник почна да се спрема

Вести

Заладувањето му донесе на Копаоник малку бела радост. Минусните температури се користат за дополнително вештачко заснежување на патеките. Како што најави центарот будно се следат метео состојбите и температурите, а снежната артилерија на готовс, припремите се во тек, Копаоник отвора на 3 декември.

 

Како е во Македонија провери овде

Слаб снег низ ски регионите

Претходен написи
Зелено светло за трката во Levi благодарение на увезениот снег
Следен напис
Слаб снег низ ски регионите