Со сезонски карти скијате регионално

Вести

Со секоја сезонска карта купена од Попова Шапка и Маврово скијачите добиваат ски карта за три последователни дена во еден од регионалните ски центри на Копаоник, Стара Планина или Златибор, а Попова Шапка за ски центарот Колашин 1600 во Црна Гора.

Ски центрите Маврово и Скијалишта Србије потпишаа договор за соработка за сезона 23/24. Според договорот, сопствениците на сезонска ски карта од Скијалишта Србије и Ресорт Маврово ќе имаат можност бесплатно да ги користат скијачките терени на „Скијалишта Србије“ или Маврово трипоследнователни дена.

Регионалната соработка се зголемува особено поволна е ски картата на скијалишта Црна Гора која нуди дополнителни 20 дена скијање низ регионалните ски центри во Словенија, Србија, Босна и Македонија.

Претходен написи
Словенија во чекор со најмодерните скијачки трендови инвестираше над 63 милиони евра во нова инфраструктура
Следен напис
MAVROVO EARLY BIRD PROMO SKIPASS 23/24