MAVROVO EARLY BIRD PROMO SKIPASS 23/24

Вести

Сезонска карта со ЕarlyBird промотивни цена до 5 декември 2023 година.

Со секоја купена карта следува попуст од 10% кај Friends Of Mavrovo во Скопје и Маврово за времетраење на ски сезоната 2023/2024. Детска сезонска ски карта за возраст од 6-13 години Early Bird – цена 11.500 денари, редовна цена – 14.000 денари. Младинска сезонска ски карта за возраст од 14-23 години ⭐Early Bird – цена 14.500 денари, редовна цена – 17.500 денари. Возрасни карта за возраст од 24-70+ години ⭐Early Bird – цена 17.500 денари, редовна цена – 21.000 денари.

Со секоја сезонска карта имате можност да скијате три последователни дена во ски центрите како Копаоник, Златибор, Торник

Купете online на skipass.resortmavrovo.com дo 5 декември 2023 година

За уплата во банка користете ги следните податоци:

Претходен написи
Со сезонски карти скијате регионално
Следен напис
Сабота првиот сериозен снежен бран температури до -15°C