The Alps – wePowder фрирајд водич за алпите

Вести

wePowder е специјализирана организација која се бави со метеорологија на алпите. Основана во 2008 година оваа организација сето акумулирано искуство и знаење за сложените временски обрасци, интересни локални феномени и мали скапоцени камења што останаа скриени за туристичкото око ги споделуваат во најсеопфатниот водич за фрерајд досега. Мора да знаете каде да одите и да бидете во вистинско време на вистинското место за најдобри услови. Овој водич на 400 страни за 100 ски центри изгледа добра алатка за истражување на интереснии ски зони и возење по најдобар снег.

Во преднарачка до 10-ти декември 2020 година чини 45 €,. По објавувањето 50 €. Очекуван датум на објавување 15 декември 2020 година.

 

Претходен написи
Владата ни го одзема чистиот воздух ги затвори ски центрите
Следен напис
Димитар Тодоровски вчера ја истрча пола Шара 70 км 16 часа