Уникатно уживање како низ скандинавските фјордови

Вести, Дестинации

Надвор од сите збиднувања во ски светот, skimacedonia како организација продолжува со своите активности да промовира скијачки дестинации низ Македонија преку организирани настани посебно за турно скијање, а преку тоа презентација и запознавање на убавините и кај странските љубители на скијањето.

Недела дена после организираниот турно настан, на Галичица направивме посета број два. Странските гости имаа ретка шанса да искусат убавина ала скандинавска тура и скијање како на фјордови. Наутро скијање, после тура враќање со едрилица. Настојуваме секогаш да нудиме ексклузивни и единствени скијачки продукти.

Претходен написи
Ски федерација доби и втор претседател
Следен напис
Претседателот на Хрватската ски федерација после 35 години повторно на Шапка