ЕДНО ЛИЦЕ ЗАГИНА ВО ЛАВИНА БРЕЗОВИЦА

Вести

Денес во лавински инцидент загина едно лице во ски центарот Брезовица сместен на Шар Планина, Косово. Странски државјанин, скијачка од САД, лицето загинало скијајќи надвор од означени патеки во зоната позната како Орлова.

Претходен написи
Трговија на скии и сноуборд во ЕУ кој колку продава и купува
Следен напис
Како изгледа скијање со 2 годишно дете