Кои ски центри работат

Вести

Со намален капацитет заради недоволно снег на патеките како и ниска посетеност работат Попова Шапка стаза Аеродром, Маврово Жолт, конектор Галички, Нижеполе-Пелистер, Копанки двосед жичара, Пониква стаза 1, Крушево двосед жичара.

Претходен написи
„Навистина не верував“: Odermatt дојде од облаците и победи во Schladming
Следен напис
Известување за скијачка претпазливост