Обновени инфо таблите во рамките на НП Галичица

Вести

Поставени нови инфо табли во рамките на националниот парк Галичица. Сите посетители може да се информираат за целокупниот систем на патеки за планинарење и планински велосипедизам, должина и тежина на патеки. Во периодот што следи, јавната установа, национален парк Галичица ќе направи замена и обнова на повеќе од 60 инфо табли и преку 300 патокази. Инаку низ НП Галичица минуваат над 150.000 посетители годишно.

Претходен написи
Краток историјат за ски центарот Копанки Пелистер
Следен напис
24 часа непланирана Бистра Маврово