Скијачка трка во летна варијанта Saalbach

Вести

Ретро видое кое веруваме дека малкумина го имаат видено, а сепак вредно да се сподели. Малку покосена трева, малку вода, добар восок на скиите и супер забава. Еве како го прават тоа австријците!

Sommer-Ski in Saalbach

"Die ganz Pfiffigen haben sich die Ski mit Schmierseife präpariert."So sieht Spaß beim Sommer-Ski aus. #BR24Wintersport

Posted by BR24 Wintersport on Среда, 22 јули 2020

Претходен написи
Tуристичките работници во среда на протест во Скопје
Мени