Девојки до каде сме со ски модата?

Вести

Новата зимска сезона пополека наближува. Терените нема да бидат само простор за најбрзите скијачи и бордери, туку и арена за зимската мода и стил. Пофали се на нашиот instagram skimacedonia профил, тагни #skimacedonia сакаме да ги дознаеме и избереме најдобрите за сезонава што надоаѓа. 

Претходен написи
Децата треба да бидат во природа 4-6 часа секој ден
Следен напис
Топ 3 сплитборд сетови
Мени