Гондолата на Водно со зимски возен ред

Вести

Гондолата од утре започнува со зимски возен ред, односно граѓаните ќе можат да ја користат во периодот од 10 до 17 часот.

ЈСП Скопје информира дека 16:00 – 16:30 часот е последно возење кон врвот на Водно, а во 16.45 часот е последно возење надолу.

Ова работно време ќе се применува до март 2024 година.

Секој понеделник и секој последен вторник во месецот се неработни денови за жичарницата.

Претходен написи
Опрема за планинарење
Следен напис
Норвежанката Mowinckel дисквалификуван заради користење флуориден восок