Излезе монстер GoPro 11 Black

Речиси година по објавувањето на GoPro Hero 10, светот доби очекувано поголеми перформанси од производителот во моделите GoPro Hero 11 и Hero 11 Mini. Дизајнот на Hero 11 е пренесен од минатогодишниот модел на димензиите и црната боја. Новиот модел Hero 11 Mini ги добива истите спецификации како и поголемиот модел во покомпактна форма (133 грама), но изостануваат двата LCD екрани. Најважно е подобар камера сензор 8:7 и 10 bit color за подобар опсег на бои при видео монтажа и професионален изглед. Новиот модел наскоро ќе може да го набавите во продавниците на Аnhoch низ Македонија или преку нивната online продавница.

Техничка спецификација GoPro Hero Black 11

✔️ Auto-Highlight Videos Sent to Your Phone
✔️ New, Taller 8:7 Sensor—Built for Social Media Sharing
✔️ Emmy® Award-Winning #HyperSmooth 5.0 Stabilization with AutoBoost + 360° Horizon Lock
✔️ 5.3K60, 4K120, + 2.7K240 (8x slo-mo)
✔️ 27MP Photos + RAW Capture
✔️ 24.7MP Video Frame Grabs
✔️ 10-bit Color—Over 1 Billion Colors
✔️ Long-Lasting Enduro Cold-Weather Battery
✔️ Rugged + Waterproof to 33ft (10m)
✔️ Water-Repelling, Removable Lens Cover
✔️ New #HyperView Digital Lens
✔️ Front + Rear LCD Screens
✔️ New Night Effects
✔️ Easy or Pro Controls
✔️ Built-in Mounting Flexibility
✔️ GPS Telemetry Enabled
✔️ Mod Ready
✔️ Power Tools
✔️ Webcam Mode + Live Streaming

Претходен написи
Patagonia – Земјата сега е наш единствен акционер
Следен напис
ЕХО фестивал за планински филм