Планинарски ранци #skimacedonia селекција 2023

Опрема и Совети

Селектиравме неколку планинарски ориентирани ранци (не ски или бајк) кои задоволуваат широк спектар потреби, брзo движење и кратки престои во планина. Kапацитет до 30 литри.

Доколку прашувате, што е добро, каков ранец да си купам, нашава селекција можеби ќе би помогне. Издвоените ранци, зависно од вашите потреби и навики во планинарењето располагаат со држачи за цепини,  простор и стегачи за заштитна кацига, холдери за рехидратација, лесно достапни џебови и простор за складирање шишиња за вода или резервоар, ламби, наочари  и други пропратни парчиња опрема.

DEUTER DURASCENT 30 BACKPACK CINNAMON

ORTOVOX TRAD 26 S BACKPACK PACIFIC GREEN

EXPED VERGLAS 30 BACKPACK BLACK

OSPREY TEMPEST PRO 18 BACKPACK CARBON WOMEN

UNION ROVER BACKPACK BLACK

Претходен написи
МОЌТА НА ВИБРАЦИОНАТА ОБЛЕКА ВО ВАШИОТ ГАРДЕРОБЕР
Следен напис
Излезе GoPro 12 Black најважно поефтина од претходникот