Како изгледа вреќа за спиење до – 40°C

Опрема и Совети

Nemo Canon со рејтинг од – 40°C степени под нулата. Една од најтоплите вреќи кои можете да ги купите на светскиот пазар. Располага со два големи патенти кој одат од градите до колената за да може да оладите во случај да прокувате на – 40°C. Дополнително за главата има преграда како цевка која овозможува добро да дишете, а сепак да не ви студи на лицето и носот. Тежи околу 2кг, а чини скоро 1000 долари.

Претходен написи
Се финализира процесот за прогласување на Шар Планина за национално богатство
Следен напис
Profoil технологијата за најдобро турно искуство