Profoil технологијата за најдобро турно искуство

Опрема и Совети

Што се однесува на турното скијање, Fischer уште минатата сезона направи голем чекор напред со лансирањето на Profoil технологијата, која е Fischer-ва верзија на кожите за турно скии, со технологија која ја носи од светот на нордиското скијање, каде секако Fischer е неприкосновен број еден. Најважните карактеристики на Profoil технологијата е зголемена ефикасност и помала употреба на енергија при качување, преку нивната водоотпорност, полесни, зголемен грип, подобро лепење на снегот и како краен резултат посилен чекор.

 

Претходен написи
Како изгледа вреќа за спиење до – 40°C
Следен напис
Какви се позициите во хотелиерството кој е водечки во приходи