Како изгледаше журката над Полог и Скопје гледана од Бистра

Вести

Пред да појдете на планина проверете амбиент и временска состојба. Сонцето во вашиот град не е исто со сонцето на планината која сакате да ја посетите. Сонцето на камера споредете го со реална временска состојба преку метео податоците кои ви ги овозможуваме во реално време директно од самите планински региони! Преку линкот во живо следете ги ски регионите, планинските хоризонти (временска состојба) кои ви се од интерес за посета.

Претходен написи
Градежен инвестициски бум од кој корист имаат само поединци
Следен напис
Офроуд-астро авантура за навистина возбудлива ноќ