Кога ќе заврши зимата под врвовите на Галичица

Вести

Претходен написи
Marcel Hirscher ги промени ски трките засекогаш
Следен напис
Со проектот 3K K-ONNECTION австријците ги споија Kaprun и Kitzsteinhorn