Кој качува најмногу според ГПС аналитиките

Вести

Интересен преглед според ГПС аналитиките на Suunto во однос на тоа кој најмногу качува. Графиконот подоле ја прикажува активноста на 9 различни активности. Водечка активност во поминатa односно искачена висина имаат турно/сплитборд пациентите, па понив се планинарството-качувачите и планинското трчање. За некого разбирливо, за некого не, но показателот е тој. Што мислите вие?

 

Претходен написи
Кирковски постави нов брзински рекорд за искачување на Пелистер
Следен напис
Краток историјат за ски центарот Копанки Пелистер