Летни активности на ски клубовите

Вести

Можеби годинава не е мерило за се што ски клубовите прават, но барем остава простор да погледнеме нешто од минатата сезона и да уживаме. Алпските глечери засега се уште остануваат затворени за нас, па бројни ски клубови своите рекреативни и тренинг активности ги реализираат низ Македонија.

Во прилог дел од летните активности на клубот Полар, видео кое ќе ви ги разлади мислите!

 

Претходен написи
Планинарските чевли основен дел од опремата
Следен напис
Каква храна е најдобро да понесете на планинарење, велосипедизам или скијање