When in Krusevo 2020

Вести

Четврто издание на When in Krusevo! Годинава настанот ќе се реализира во малку поинаков концепт, како одговор на новонастаната пандемија, земајќи ги во предвид и почитувајќи ги сите пропишани безбедносни мерки. When in Krusevo оваа година ќе се одржи од 1 до 10 август, повторно нудејќи бројни outdoor активности, МТВ тури, планинарење, трчање, адреналински параглајдинг погледи, незаборавни јавања низ крушевската природа, забавни и други настани. Организаторот ве кани на оригиналниот outdoor фестивал When in Krusevo на 100% чист воздух, ѕвездени ноќи, свежи утра и многу авантури за време на вашиот престој во славното Крушево.

Распоред на активности и пријавување овде

Претходен написи
Каква храна е најдобро да понесете на планинарење, велосипедизам или скијање
Следен напис
Tуристичките работници во среда на протест во Скопје