Што креират странците кога ќе дојдат на скијање во Македонија

Вести

Искуствата се секогаш импресивни. Вкусната храна, љубезноста, природните убавини, големите снежни долини, новите пријателства за една високо-адреналинска пасија се дел од доживеаните искуства со кои вообичаено се пакуваат странските гости кога си одат.

Како изгледаат последните две т.е најсвежи видео репортажи за македонската снежна дивина. Во прилог и наша мини репортажа за тоа како може да си поминете со нас кога сите мислат на плажа и кампинг. Попрецизно скијање на 15ти мај!

Претходен написи
Патеките на Копанки ќе ги пегла нов ратрак
Следен напис
Ски центри нема да работат заради премногу студ