Студот ги размрда топовите за снег во Маврово

Вести
Студеното време  ги размрда топовите за снег во Маврово. Поволните минус температури, мавровци ги користат за првите слоеви на снег.  Моментално горе на ски терени на Бистра, на 1720м температурата е -5.7°C, слаб северен ветар 6.0 km/h N (High gust 19.3 km/h @13:24). Следи во живо

 

 

Претходен написи
Снег низ ски регионите
Следен напис
Владата одлучи ски центрите да работат