Топографска карта на Македонија – ако имате дилема за име на некој планински предел или врв

Вести

Доколку имате дилема или ве интересира име на некоја месност, врв или планина, нивните највисоки коти и врвови можете да ја искористите дигиталната топографска карта на Македонија преку линкот на Агенцијата за Катастар.

 

Претходен написи
Алгите ги јадат глечерите научниците загрижени
Следен напис
СО СКИИТЕ НА РАМО ПРВИТЕ ТЕТОВСКИ СКИЈАЧИ ПЕШАЧЕЛЕ ПО ПЕТ ЧАСА ДО ТЕРЕНИТЕ НА ШАР ПЛАНИНА